Alle berichten

Jubileum Faces of Science

Faces of Sciences is een groep jonge wetenschappers die bloggen over hun onderzoek. Het project van de KNAW bestaat vijf jaar, en dat werd in januari in NEMO gevierd met een quiz voor scholieren en een bijeenkomst voor de bloggers zelf. Anouck Vrouwe leidde de bijeenkomst. De faces deelden er hun blogervaringen. Julian Kirchherr, auteur van A lean PhD, hield er een gloedvol betoog voor een slank promotietraject, waarin doelgericht en efficiënt naar een prachtig proefschrift wordt toegewerkt.

LEES BERICHT

Niemand in mijn hut

De beste campings zijn autovrije campings, met een parkeerplaats aan de rand. Je kan er onbekommerd voetballen, je kind wordt er niet aangereden en de veldjes zien er mooi uit zonder al dat blik.

Toen ik jong was, is mij door het blad KIJK beloofd dat onze woonwijken er uit zouden gaan zien als autoloze campings. De auto zou verbannen worden naar parkeergarages aan de rand van de wijk. Met groot uitgevallen bolderwagens zou je spullen naar huis brengen. Kinderen voetbalden op straat, niemand zou aangereden worden en de wijken zouden er fantastisch uitzien, met veel groen.

LEES BERICHT

Nu de kat nog dood

Hierbij presenteer ik de gemeente Valkenburg aan de Geul mijn voorstel tot elektrificatie van de scooterverhuurbranche.

Laat me bij het begin beginnen. Punt 1: ik word knettergek van het geknetter.

LEES BERICHT

Privacyverklaring

Privacyverklaring Anouck Vrouwe

Als u vragen heeft over het opslaan van uw gegevens door Anouck Vrouwe, of u wilt dat uw gegevens verwijderd worden, neem dan contact op: info@anouckvrouwe.nl.

1.    Wie is Anouck Vrouwe
Anouck Vrouwe is de freelance onderneming van Anouck Vrouwe. Anouck Vrouwe praat en schrijft over wetenschap, doet communicatiewerk en is in te huren als dagvoorzitter. Anouck vrouwe is gevestigd aan de Orchideeënstraat 38 te Eindhoven.
Anouck Vrouwe heeft een website: www.anouckvrouwe.nl.

LEES BERICHT

Jaarverslag DIFFER 2019

In 2019 bestond energieonderzoeksinstituut DIFFER 60 jaar. Anouck Vrouwe maakte een fotomuur voor in de hal van het instituut voor de jubileumfeestelijkheden, en vervolgens ook het jaarverslag over het jubileumjaar. Annemarie Roos deed de nieuwe vormgeving, in lijn met de nieuwe huisstijl van DIFFER.

PDF van Annual Report DIFFER 2019: link

LEES BERICHT

Cover DIFFER Annual report 2019

Pages